Rock that babyspray!

Multilind babycareIk weet niet hoe het met jullie baby’s zit, maar onze Fee kan me toch een keel opzetten! Toen ze, bijna een jaar geleden, met een val op de trap ter wereld kwam, gilde ze ook al zo. Ik dacht toen nog dat ze misschien erg geschrokken was, of wellicht pijn had. Inmiddels weet ik beter. Dit kind heeft een paar longen gekregen waar je U tegen zegt!

Maar goed, het komt nog wel eens voor dat ze een droog huidje heeft, of kapotte billetjes. Das natuurlijk niet zo fijn. Ik smeer haar dan in, liefst met fijne middeltjes die lekker ruiken en goed zijn voor haar huidje enzo. Het lastige met sommige crèmes is, dat ze zo dik zijn, dat ze niet fijn smeren. Feetje kan dat dan laten weten door flink te gaan krijsen. Mijn moederhart breekt, en ik besluit per direct het betreffende smeerseltje voorlopig even aan de kant te leggen.

Voor die momenten heb ik namelijk Multilind. Multilind beschermt, verzacht en hydrateert. De toegevoegde kamille en calendula bevordert het zelfherstellende vermogen van de huid en ontspant. Maar het allerfijnste: het is een spray! Met een spray hoef ik niet te smeren en doe ik haar dus geen pijn. Superfijn bij luieruitslag die heel pijnlijk is. Of een droge huid en kloofjes door de kou. Gewoon even sprayen en klaar. Ik heb dus altijd een flesje billen- en bodyspray staan. Ideaal!

Overigens heeft Multilind ook Tandgel tegen doorkomende tandjes. Hier heb ik geen ervaring mee, maar ik wil het toch noemen, omdat ik weet dat veel kindjes last kunnen hebben van pijn in hun mondje.

Wil jij de handige spray van Multilind ook eens proberen? ETOS, Kruidvat, Dio en DA zijn de verkooppunten.

multilind bodyspray

Vorig artikelAlle must do’s voor Parijs!
Volgend artikelBaby Innovation Awards uitgereikt
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in