Baby & Kids lifestyle producten

Yurada staat al een hele poos in mijn favorieten. Het is een overzichtelijke webshop en ze verkopen een aantal heel fijne merken. Merken waarvan ik weet dat de kwaliteit goed is en ze altijd met iets hips op de markt komen. Merken als Claesens, Koeka en Finger in the Nose. De zomercollectie beach van Koeka staat voor hete Franse zomers aan de Rivièra, volop zon, zee en strand. Girls kunnen het water in met brutale bikini’s en badpakjes met bijpassende rokjes. Daarnaast zijn er speelse jurkjes en rokjes naast trendy jumpsuits, hotpants en tanktops. Voor de boys is er een stoere boardshort en zwemshort. Claesens, is een ijzersterk Nederlands kinderkleding merk uit Haarlem, dat staat voor kwaliteit en originaliteit. Ik kocht van de zomercollectie een geweldig fijn strandjurkje voor mijn dochter. Finger in the Nose, is opgezet door Siv Tone Kverneland, een Noorse vrouw wonend in Parijs. Deze combinatie van Franse chic en scandinavian cool heeft een collectie tot gevolg waarbij je gaat watertanden. Siv heeft zich met Finger In The Nose laten inspireren door haar dochter Selma. Ze wil prachtige kleding ontwerpen waar kinderen direct verliefd op worden en de moeders jaloers.

Mmm, zijn jullie al aan het watertanden na het doorklikken naar de betreffende merken? Er moet vast nog wel iets worden aangeschaft met de zomer(vakantie) op komst. Ik heb Yurada weten te strikken voor maarliefst 30% korting op de gehele zomercollectie! (met uitzonderking van Koeka) Dat wil je niet missen! De korting is geldig tot en met 12 juni 2011 (dus wel snel beslissen!), gebruik de actiecode: hiphot.


Vorig artikelHip voor meisjes
Volgend artikelHippe stationery uit Canada
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in