Hip voor meisjes

Ik blijf fan van de handgemaakte kleding van Lollypopshop. Knap hoe er ieder seizoen weer leuke details worden toegevoegd of er een nieuwe lijn wordt gelanceerd. De lijn van deze zomer heet Janey, naar de naam van de eigenaresse. Denk aan mooie zwart/wit combinaties, vrolijke shirts met opdruk, geruite rokjes, wikkeljurkjes. Allemaal weer heel origineel!

Er zijn intussen al heel wat Hip & Hot lezers ook fan van Lollypopshop. En dat zijn bofkonten, want ik mag namelijk 15% korting op de hele collectie weggeven tot 1 juli 2011. Vul hiervoor de code juni2011 in bij je bestelling en dan komt het helemaal goed.

Vorig artikelKinderwagendoek tegen weersinvloeden
Volgend artikelBaby & Kids lifestyle producten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in