De baby plankalender

De baby plankalenderDe baby Plankalender is een handige kalender met 52 weken lang inspiratie voor speel- en knuffeltips voor jou en je baby. Dat eerste jaar met je kindje gaat namelijk supersnel voorbij. Je verliest je al snel in de hectiek rondom voeden, slapen, huilen en slaapjes en vergeet soms gewoon te genieten. Plan daarom actief speel- en knuffel momentjes in. Dan zul je dat eerste jaar fluitend doorkomen en ook echt tot het maximale genieten van jouw kindje. 

Lees ook: Bijzondere babynamen

De baby Plankalender

Deze kalender geeft elke week een beetje inspiratie om elkaar spelenderwijs te leren kennen. Bouw een hechte band op met je baby vanaf de geboorte, door samen kleine activiteitjes uit te voeren. Stimuleer de ontwikkeling van je baby door hem te laten bewegen. Daarmee traint je kindje zijn spieren. Het fijne is dat je voor de spelletjes uit deze baby plankalender niet zoveel ingewikkelde materialen nodig hebt. Het gaat vooral om huidcontact en oogcontact. Je kunt de kalender meenemen waar en wanneer je maar wil. Dus ook op vakantie! De activiteiten zijn voor iedereen. Dus ook de babysit, opa & oma of wie je wenst kan ermee aan de slag. Zo prikkel je de zintuigen en spieren van je baby en leer je, in alle chaos en hectiek, optimaal van elkaar te genieten.

Veel speelplezier met deze 52 weken kalender!

Ook leuk: 365 activiteiten met je baby

De baby plan kalender

Vorig artikelJaturon designs | finds
Volgend artikelTikitik tandenpoetsklok
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in