De baby plankalender

echo-foto-plankalenderHet is dat ik niet zwanger ben, maar anders had ik ‘m accuut aangeschaft, deze baby plankalender. Wat een superhandig en hip ding zeg! Dat is nou precies wat ik mijn vorige zwangerschap miste. Sonja en Elles dachten hetzelfde en gingen aan de slag met het ontwikkelen van de baby plankalender. Zij hebben alle praktische zaken van je zwangerschap per week (op volgorde) in één document gebundeld. Daarnaast geven ze per week informatie over de lichamelijke ontwikkeling van jou en je kindje, en kun je iedere week je buikomvang en gewicht invullen; van je kindje hebben zij al voor je gedaan. Achter in de kalender vind je stickers met kalendermaanden zodat op iedere willekeurige dag, week en maand van de zwangerschap de Baby Plankalender in gebruik genomen kan worden. Buiten alle info die je krijgt per week, kun je er lustig op los plannen, dat geeft overzicht en rust! Om je planning te ondersteunen hebben ze stickers gemaakt die bij de tips horen die ze jou geven, je kunt dus heel actief bezig zijn met je planning, maar wel je eigen tempo bepalen. Ook handig voor de papa’s in spé!

plankalender-voorbeeldAchter in de Baby Plankalender vind je twee dezelfde kraamlijsten, hier staan al je benodigdheden op die je in huis moet hebben voor de geboorte van je baby. Een lijst die je in je tas kunt stoppen de andere laat je in je planner om aan te kruisen wat je al in huis hebt. De 4-bandsring nodigt je uit om bijvoorbeeld echo foto’s e.d toe te voegen aan de week dat je bijzonderheden hebt meegemaakt. Het onderste gedeelte kan een agenda functie en of een dagboek functie hebben. Zo maak je, naast alle informatie je eigen zwangerschapsdocument. Leuk voor je kind later!

Lijkt het je super handig en wil je deze Baby Plankalender graag hebben? Hip & Hot mag er één weggeven aan een van haar lezers! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is voor 30 april 2009 een berichtje te sturen via dit formulier waarom jij vindt dat je deze plankalender zou moeten winnen. (wie nu al bestelt en later in de prijzen valt, krijgt het aankoopbedrag retour!) Val je niet in de prijzen? Geen nood. Voor alle lezers van Hip & Hot geldt een korting van 10% waardoor de Baby Plankalender geen € 19,95 maar € 17,95 kost.Voer de actiecode 03hipenhot09 in bij je bestelling in de webwinkel van plankalender.

De winactie is afgelopen, de babyplankalender is gewonnen door Desiree Toonen uit Oss. De kortingsactie is nog wel geldig!

baby-plankalender

Vorig artikelJaturon designs | finds
Volgend artikelTikitik winactie!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in