Hippe stationery uit Canada

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een hip notitieboekje, en ik kon maar niet vinden wat ik zocht. Had ik toen maar geweten dat ByKris het Canadese merk Ecojot binnen zou krijgen. Wat een leuk spul! Zo blij, zo lief met vogeltjes, vlinders, plantjes, bloemen en andere flora en fauna. Prachtige kleurcombinaties. Het zijn van die boekjes die je gewoon niet kunt laten liggen. Ideaal als dagboek, schetsboek of notitieboek. Zeker weten dat je daar inspiratie van krijgt. Omdat ze zo mooi zijn, zul je ze zeker bewaren. En lekker in het zicht leggen. Dit zijn echt de allerleukste boekjes die ik op dit moment ken! En, niet onbelangrijk, het is een milieuvriendelijke schrijfwarenlijn met uitbundige patronen. Alle producten zijn gemaakt van 100% gerecycled papier. Ze gebruiken gifvrij en chloorvrij papier en karton, alle inkten en lijmen zijn op een plantaardige basis en daardoor dus biologisch afbreekbaar.

Hip & Hot mag een pakketje weggeven met een Ecojotter, een Ecojot schriftje en vier Ecojot Notecards. Wat moet je hier voor doen? Geef de namen van de vier notecards die By Kris van Ecojot verkoopt door via dit formulier. Deze actie loopt tot 16 juli 2011.

Vorig artikelBaby & Kids lifestyle producten
Volgend artikelPlint Kleurboek
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in