Babyshop@home

babyboekIk weet nog wel, na de bevalling van Sterre, kon ik geen kant op. Zo’n eerste bevalling is vaak heftig. En toch zijn er allerlei dingen die je ineens nodig hebt. Hoe goed je ook voorbereid was, je had er toch niet aan gedacht. Of het is gewoon leuk. Zoals een kraamboek, of een babyboek. Leuk om te hebben, en ook leuk om cadeau te doen. Bij Babyshop@home hebben ze alles wat je maar nodig zou kunnen hebben. Van veiligheid tot kleding, van servies tot babyboek. Babyshop@home is een walhalla voor de zwangere moeder of de pas bevallen moeder. Je kijkt er je ogen uit. En ook later nog, als de kinderen wat groter zijn. Hoe handig is het bijvoorbeeld om een kindvriendelijke klok neer te zetten? Zodat ze weten wanneer ze uit bed mogen, zonder dat klokkijken daarvoor nodig is? Of een babycook, voor als ze gaan mee-eten met de pot? Of feestartikelen, voor de eerste verjaardag? Je kunt het zo gek niet bedenken, of Babyshop@home verkoopt het. Uitgebreid winkelen, zo vanuit je luie stoel. Handig toch?

kinderwekker

Namens Babyshop@home mogen het boek LENTEKRIEBELS van Dikkie Dik weggeven! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten welke kalender uit de serie van Pauline Oud nieuw is. Deze actie loopt tot 5 december 2013. Daarnaast mogen wij  15% korting geven voor al onze lezers met de code Hip2013. Deze is geldig t/m 31 december 2013.

feestbordje

Vorig artikelSinterklaasversiering voor de intocht
Volgend artikelSinterklaasactie op Facebook
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in