Sinterklaasactie op Facebook

schoenactieVoor één keertje maak ik van de gelegenheid gebruik om onze grote Facebook-Sinterklaasactie te promoten. Op 16 november gaan wij daar 10 prachtige schoencadeaus weggeven. Iedereen die ons liked op Facebook èn zijn schoen virtueel zet door het uploaden van een creatieve foto van je schoen op onze tijdlijn, maakt kans op een prijs. Bij het uploaden van je foto, kun je meteen aangeven op welke 3 cadeaus je kans zou willen maken. Op 30 november maken we bekend welke foto’s wij het meest grappig, origineel, mooi, stijlvol, gek, spannend of juist bijzonder vonden. De 10 winnaars krijgen persoonlijk bericht.

uiltje

De komende week mogen jullie bovendien zelf meekiezen welke prijzen we gaan weggeven. Er worden steeds foto’s geplaatst van 4 prijzen, en jullie kiezen de leukste. Zo verzamelen we de 10 prijzen die worden weggegeven. Er is al 1 prijs bekend, namelijk deze leuke uilen stempel van Winkel van Papier. Ook Kijk Mijne doet mee, zij geven een bordje weg en er kan nog de hele dag gestemd worden op wat jullie graag als prijs willen van de webwinkel Hipgemaakt.nl. Zo komen er nog 7 prijzen bij, en op 16 november maken we bekend welke prijzen je kunt winnen.

Doe jij ook mee? Leuk! Je vindt onze facebookpagina hier.

bordjesactie

Vorig artikelBabyshop@home
Volgend artikelKleur-en zoekboek: mijn geheime tuin
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in