Back to school met Tyrrel Katz

Wat een leuk merk is dat, het Engelse Tyrrell Katz.  Ze begonnen hun avontuur zo’n 15 jaar geleden in een kleine studio in Londen en zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf. Je koopt er kleurrijke en vrolijke spulletjes voor aan tafel, voor school en voor zwem- of sportles.

Lovabels richt zich voor stoere jongetjes op de ‘Pirates’ producten en voor kleine prinsesjes is er de ‘Princess’ serie. Compleet in stijl naar zwemles met de waterproof zwemtas, die handig sluit door middel van een trekkoordje . Daarbij een  handdoek met hetzelfde motief en natuurlijk mag de drinkbeker, gevuld met lekkere limonade voor na het sporten, niet ontbreken.

Voor aan tafel is er een bordje met bijpassende beker en ook kan je bij Lovabels terecht voor een  praktisch lunchkoffertje voor school. In het koffertje  is er voldoende ruimte voor brood en een tussendoortje en er is een speciaal plekje om (eventueel) een koelelement op te bergen. Handig voor zomerse dagen!

Namens Lovabels mogen wij je een korting aanbieden van maarliefst 15% op de hele collectie. Geef bij je bestelling dan als kortingscode ‘hipenhot2’ op.

Vorig artikelVervelen
Volgend artikelJuffie’s Warehouse
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in