Lieva Jurkjes

Ik heb een dochter die het liefst altijd in jurkjes of rokjes rondloopt. Broeken vind ze maar niks, maar helaas heeft ze er daar ook een aantal van in haar kast. Want ja, soms is dat gewoon wat makkelijker. Ik heb wel gemerkt dat jurkjes vinden een stuk makkelijker is als je kleine maatjes zoekt. Jurkjes in grotere maten zijn er wel, maar die zijn vaak niet zo vrolijk als de kleine jurkjes. Mijn dochter is 7 en vind juist die felle en vrolijke kleuren nog erg leuk. Bij Lieva Jurkjes kun je gelukkig erg veel leuke, hippe en vrolijke jurkjes vinden in de grotere maten. Vanaf maat 104 kun je bij hun terecht. Voor de gewone zomerjurkjes, de dikke winterjurken of jurkjes voor een bruiloft of een communie, je vindt het er allemaal. Naast jurkjes vindt je er ook nog o.a. leggings en vestjes. Wel zo leuk natuurlijk, want dan kun je je outfit gelijk mooi afmaken. De nieuwste zomerjurkjes kun je ook al weer vinden bij Lieva Jurkjes, dus het is zeker de moeite waard om er even een kijkje te nemen. Ik ga dat ook zeker doen, samen met mijn dochter. Ze zal het leuk vinden om te zien dat er nog zoveel vrolijke jurkjes zijn te vinden in haar maat.

Heb je een prachtig jurkje gezien en ga je wat bestellen? Als je via Hip & Hot komt krijg je een cadeaubon van 5 euro, die je kunt gebruiken bij je volgende bestelling. Daarnaast ontvangen nieuwe klanten het FLOW magazine (zolang de voorraad strekt) en voor de kinderen een leuk cadeautje.

Vorig artikelHippe & handige handdoek
Volgend artikelBuggUp & FlexiBath
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in