HippySkippy

Naast de bekende Skippy Koe, zijn er nu ook heel andere skippy dieren te koop. Ze verkopen ze bij Joco-Beheer en ze heten HippySkippy. Ze zijn leuk. En nuttig. Want met deze skippy beesten oefenen de kinderen hun motoriek zeer goed. Ze ontwikkelen hun spiertjes, balans en coördinatie. Zonder dat ze het doorhebben, want spelen met de HippySkippy is gewoon leuk. En het mooie is, het hoeft er niet per se prachtig weer voor te zijn. Als het een beetje droog is, kunnen de kids al lekker buiten gaan skippyen. En omdat er nu een speciale actie is wanneer je 2 HippySkippy’s aanschaft, koop je er gewoon meteen 2 (of meer) zodat broertjes of zusjes geen ruzie hoeven te krijgen! Naast de Skippy Hond is er ook een leuke hert en natuurlijk de koe.

Namens Joco-Beheer mag ik een HippySkippy Hond weggeven! Laat ons weten welk dier jij het leukste vindt via dit formulier en uit de inzendingen trekken wij een winnaar die de blits mag maken met de hippe HippySkippy. Deze actie duurt tot 26 september 2010.

Vorig artikelMy-line
Volgend artikelButtons van ProudKids
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

  1. Hij is in het echt ook leuk! Ik heb ‘m besteld voor mijn dochtertje en hij is net bezorgd. Ze is erop gaan zitten en wil er niet meer af 😉

  2. Hallo!

    Ik vroeg me af of er nog ergens een actie is van de skippy’s? Ik wilde ze kopen op de beurs voor 5-12(er was een super aanbieding) maar die twee koters bleven maar om me heen dartelen!

    Ik hoor het graag!

    Groeten,

    Jess van de Crommert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in