Beads & Co

Bij Beads & Co kun je zowel online als in de stenen winkel in Leeuwarden shoppen. En dat is echt iets wat je moet doen met de feestdagen op komst. Ik spotte er namelijk zo ongemerkt een heleboel hippe spulletjes, voor een zeer betaalbare prijs. Echt van die originele in-de-zak of onder-de-kerstboom cadeautjes. Zo op het eerste gezicht lijkt Beads & Co een kralenwinkel. En jawel, kralen hebben ze er, en leuke ook! Maar er is meer. Helemaal te gek vind ik namelijk die Hollandse herbruikbare waterzakjes. Zo leuk! Weer eens iets anders dan zo’n flesje Spa wat de meeste mensen in hun tas of op hun bureau hebben staan. Ook leuk zijn de bikecaps. Ik heb er eentje met hippe roze stippen om het zadel van onze bakfiets gedaan. Staat super! Nou ja, je moet zelf maar gaan kijken in de webshop van Beads & Co. Geweldige spulletjes!

Beads & Co stelt voor onze winactie maarliefst 5 van die hippe bikecaps beschikbaar! Daar voor moet je natuurlijk wel iets doen. Wij willen graag weten welke merken tassen ze bij Beads & Co verkopen. Geef je antwoord door via dit formulier en je maakt vanzelf kans op 1 van die leuke zadelbeschermers. Deze actie loopt tot 25 december 2010.

Vorig artikelBonnenfabriek
Volgend artikelZalando schoenen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in