Joseph Joseph keukenhulpjes

snijplanken Joseph JosephIk houd van koken. En als je hobbykok bent, dan heb je veel kookgadgets en handige spulletjes voor in de keuken. Nu hebben wij best een aardige keuken, maar ook weer niet zo enorm dat ik nog hele planken leeg heb. Daarom ben ik zo gek op de kookhulpjes van Joseph Joseph. Dit merk combineert handigheid in de keuken met een praktisch opbergsysteem. Voor moederdag kreeg ik 2 jaar terug de superhandige snijplanken.

Lees ook: Kookgadgets voor foodlovers

Joseph Joseph keukenhulpjes

Ik gebruik ze haast elke dag. Rob van de Smaakpolitie zou tevreden met me zijn, want door de verschillende kleurtjes werk ik heel hygienisch. Op mijn verlanglijstje stonden ook  nu de serie perfect in elkaar passende mengkommen. In hele vrolijke kleurtjes. En toevallig kreeg ik ze met moederdag. Ze zijn heel handig en ik gebruik ze wekelijks. Vooral de mengkom en het vergiet vind ik ideaal van Joshep Joseph. 

Joseph Joseph mengkommen

Vershoudbakjes

Tot slot tip ik nog de Joseph Joseph vershoudbakjes. Deze kun je ook perfect in elkaar vouwen, zodat ze weinig ruimte innemen in je kast. Heb je iets over van het avondeten, wat je wil invriezen of in de koelkast wil bewaren, dan kan dat perfect in zo’n bakje. Er zijn meerdere maten, waardoor je steeds de best passende kunt uitkiezen. Ik gebruik ze heel veel, ook bijvoorbeeld om opengemaakt smeerworst of kaas in te bewaren in de koelkast. Daarna kunnen ze gewoon in de vaatwasser en gebruik je ze weer opnieuw. Ideaal!

Joseph Joseph vershoudbakjes

 

Vorig artikelKidslab
Volgend artikelPetit Bazaar kinderkleding en speelgoed
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in