Bonnenfabriek

Er is binnenkort een vriendin jarig. Ik kan haar naam niet zeggen, want ik weet dat ze meeleest en dan is haar cadeautje al verklapt. Ik ga regelmatig met haar uit eten of lunchen, dat vinden we allebei heel gezellig. Het perfecte cadeau is dan ook een gezellige lunch of high tea. Haar cadeau wordt dan ook een bon die ze mag inwisselen voor een leuke lunch of high tea. Meestal knutsel ik zo’n bon zelf. Best nog een werk en helemaal perfect wordt het nooit, ik ben ben blijf een amateur op dat gebied. Nu ontdekte ik recent de Bonnenfabriek. Hier kun je dus zo’n bon laten maken, helemaal op maat. Elk soort bon heeft een andere afbeelding, je kunt je eigen persoonlijke boodschap laten toevoegen en het geheel wordt feestelijk ingepakt. Voor mijn vriendin ligt de bon dus al klaar! Ik wilde dit graag met jullie delen, want het lijkt me ideaal voor de feestdagen. Vooral voor de mannen in mijn omgeving vind ik het altijd een crime om iets origineels te bedenken. Met zo’n feestelijke cadeaubon kan ik uit de voeten, het is snel gemaakt, ziet er leuk uit en ze kunnen zelf kiezen waar ze het voor willen inruilen. Goeie tip dus!

De Bonnenfabriek geeft alle lezers graag de kans om kennis te maken met deze leuke manier van cadeautjes geven. Daarom krijgt iedereen die voor 31 december 2010 bestelt €1,45 korting op een bon. Je betaalt dan dus slechts €3,50 in plaats van €4,95 euro. (mail voor de korting even via contact naar de Bonnenfabriek, dan krijg je een persoonlijke kortingscode!)

Vorig artikelDroge schoenen
Volgend artikelBeads & Co
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in