Bed & Breakfast Achter de Kan

Afgelopen week zijn Maik en ik een dagje en nachtje samen weggeweest. We vielen namelijk al vanaf sinterklaas van het ene ziek zijn in het andere, dan wijzelf, dan de kindjes en dat was pittig. Bovendien hebben we het allebei erg druk met ons werk en dan is het soms heel fijn om even 2 dagen samen te zijn en leuke dingen te doen. Lang leve oma, die 2 hele dagen op onze lieve kindjes kwam passen. We boekten een nachtje weg naar Bed & Breakfast Achter de Kan in Den Bosch. Een hele leuke plek!

Bed & Breakfast Achter de Kan

Ik zag er best een klein beetje tegenop, Yuren is nog maar klein en krijgt nog borstvoeding, zou het goed gaan? Maar het ging prima. Hij dronk keurig alle flessen die door mij waren klaargezet, ik kolfde netjes elke 4 uur en we waren allemaal blij. Ook oma, die genoot van het oppassen op haar kleinkinderen! De reis ging dus naar Den Bosch. We hadden er dan weer niet heel goed over nagedacht dat het bijna Carnaval was en Den Bosch dus was omgedoopt in Oeteldonk, maar dat mocht de pret niet drukken. Gelukkig konden we af en toe even ontsnappen aan het carnaval in onze bed & breakfast achter de kan.

Lunchen en dineren in Den Bosch

We hebben heerlijk gewinkeld, gelunched in de hippe lunchroom Pinklemon (helaas is deze lunchroom permanent gesloten) en gegeten bij Zoetelief. De allergrootste tip is toch wel Bed & Breakfast Achter de Kan. Ik was hier over getipt via Twitter. Hartstikke hip, lekker in het centrum, fijne kamers, prima bedden en perfecte service. Wie dus een ook eens een shopweekendje Den Bosch gaat inplannen kan ik deze slaapplaats (met gratis WIFI!) van harte aanraden!

Vorig artikelOcoco
Volgend artikelStijlvolle, handige kast
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in