André Kuipers Expeditie

Hebben jullie ook zo meegeleefd met André Kuipers en zijn familie? Ik volgde het vanaf het moment dat hij de ruimte in vloog. Hoe zijn dochtertje Sterre (toepasselijk en net natuurlijk dezelfde naam als mijn eigen dochter) een liedje voor hem zong, de foto’s en berichten die hij twitterde, en vooral ook toen hij die o zo niet te bevatten reis terug naar aarde deed. Met het hele gezin zaten wij voor de tv, gespannen te kijken of alles goed zou gaan. En het ging goed. Gelukkig! De prachtige foto’s die André maakte zijn gebundeld in een even prachtig boek: André Kuipers, Expeditie 30/31. De ruimtereis in beeld. Ik ontving een exemplaar van dit boek wat ik mag weggeven voor een winactie en het is werkelijk schitterend. Zowel ik als de kinderen kunnen er uren in kijken. Korte teksten of mooie titels vullen de beelden aan. Dit is echt een exemplaar dat je in de kast moet hebben!

Wil jij dit prachtige fotoboek winnen? Laat ons dan via dit formulier weten waarom jij kans zou moeten maken. Deze actie loopt tot 23 oktober 2012.

Vorig artikelYour day in a frame
Volgend artikelHandige broodtrommel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in