Markita

Kennen jullie Markita al? Een geweldig platform met een grote diversiteit aan mooie producten van bijzondere, onafhankelijke ontwerpers. Op Markita.nl vind je producten die net even anders zijn en waar de ontwerpers zichtbaar met volle aandacht aan hebben gewerkt. Geen grote merken, maar gepassioneerde ontwerpers met een startend merk, origineel product of unieke productie. Een origineel cadeau om aan iemand te geven of jezelf eens lekker te verwennen. Het is alleen al leuk om langs de prachtige foto’s te struinen en ideeën op te doen. Prachtige sieraden, mooie accessoires voor je huis, maar ook cadeaus voor Valentijnsdag zijn overzichtelijk gepubliceerd. Het is werkelijk een lust voor het oog om je te vergapen aan als het moois wat je vindt op dit platform. Markita blogt trouwens ook over de deelnemende ontwerpers, leuk om te lezen en inspiratie op te doen!

Namens Markita mag Hip & Hot 3 geweldig leuke mini-portemonneetjes t.w.v. €16,50 weggeven onder de juiste inzending op de vraag: “Hoeveel ontwerpers bieden hun producten aan op Markita.nl en van welke ontwerper zijn deze mini-portemonneetjes?” Geef je antwoord door via dit formulier. Deze winactie loopt tot en met 4 maart 2012.

 

Vorig artikelValentijn Collectie
Volgend artikelInspiratie voor Valentijnsdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in