Het zoete alternatief

Als mama van een zeer allergische dochter ben ik intussen aardig bekend met alternatieven voor allerlei voedingsmiddelen. Toch kende ik de website “Het Zoete Alternatief” nog niet. Hier kun je terecht als je kind niet alles mag snoepen. Of het nu gaat om een suiker-, kleurstoffen-, melk- of glutenvrij dieet, bij Het Zoete Alternatief kun je altijd slagen voor iets lekkers voor je kind. Maar ook als je voor jezelf of je kind kiest voor bewust snoepen, ben je er aan het goede adres! En met al die rotzooi die tegenwoordig overal in zit ben ik daar best wel voor. Ik kreeg een zakje dropjes opgestuurd, en daar was ik eigenlijk best wel enthousiast over. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar in een paar uur waren ze op. Gewoon lekker, maar niet al te zoet en boordevol suiker, dat proefde ik meteen!

Namens Het Zoete Alternatief mogen wij een kennismakingspakket met allerlei verantwoorde snoepartikelen weggeven. Laat ons via dit formulier weten hoe de “alternatieve” pepernoten gezoet worden. Deze actie loopt tot en met 29 november 2011.

Vorig artikelIn de dop
Volgend artikelStudio Formo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in