Ben jij klaar voor Koningsdag?

Koningsdag is voor mij een dag vol plezier. Altijd ga ik naar een vrijmarkt in de buurt, waar ik  speur naar kleertjes en speelgoed voor Quint. En ik kom natuurlijk thuis met tassen vol spulletjes. Veel voor weinig! Ik spotte een aantal producten die heel goed bij de look & feel van Koningsdag passen.

Hip & Hot - Koningsdag2

  1. Een zadelhoes, oftewel een bike cap, is natuurlijk super handig met het onbestendige Nederlandse weer. Deze oranje met witte stippen doet het zeker goed in de periode rond Koningsdag, want je weet het maar nooit met het weer. Wil je helemaal in stijl, dan is er ook een bijpassend regenhoedje verkrijgbaar.
  2. Ik maak sowieso altijd veel foto’s, maar zeker op Koningsdag ben ik niet te houden. Er is zo veel vrolijks op straat te zien, dat moet je gewoon vastleggen. Ik laat er na Koningsdag bij Webprint een Magini fotoboekje van maken. Ik heb dat al een eerder gedaan: het is heel gemakkelijk, goedkoop en natuurlijk super leuk als herinnering!
  3. Ik ben benieuwd hoe jullie gekleed gaan op Koningsdag. Helemaal in het oranje? Of vind je dat flauwekul en doe je gewoon aan wat je altijd draagt? Ik vind het leuk om wat oranje accessoires te gebruiken, zoals oranje lippenstift. De Make-up Studio verkoopt prachtige lipsticks in een minimaal net zo mooie verpakking: mat-zwart.
  4. Ben jij ook zo toe aan vakantie? Voel je dan de koning te rijk bij Glamping4all. Een reisorganisatie voor iedereen die op zoek is naar een unieke vakantie en lekker luxe wil kamperen. Je kunt in verschillende landen in een safaritent logeren. Waar wil jij naar toe?  Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië of gewoon lekker Nederland?

Fotocredit: Freewallpapers

Vorig artikelKoningsdagtoppers!
Volgend artikelHip voor de kinderkamer
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in