Hip voor de kinderkamer

boxkleed little tulip
Feetje vorig jaar, toen ze pas geboren was. Ze ligt heerlijk zacht op het prachtige boxkleed uit de roze lijn van Little Tulip!

Wie mijn blog al een poosje volgt weet dat wij veel beddengoed hebben van Little Tulip. Dit is hele mooie kwaliteit. Stevig, blijft lang mooi na het wassen en is prachtig in zijn eenvoud met mooie kleuren. Met de geboorte van Fee ging ik voor de roze lijn. Omdat de komst van Fee nogal onverwacht was, hadden we de box inclusief boxkleed al verkocht. Nu kochten we een tweedehandsje op Marktplaats en deden daar de prachtige roze versie van het boxkleed van Little Tulip in. Heerlijk zacht en zo mooi. Fee heeft er veel plezier van gehad.

Recent is Little Tulip met een nieuwe lijn gekomen. Het thema van deze lijn is Less = More. Dus neutrale tinten, geen applicaties maar vooral mooie, zachte stoffen, nieuwe dekens & plaids en antraciet met witte lakentjes Met deze nieuwe chique collectie introduceren ze een nieuwe stijl bij Little TulipPrachtige zachte overtrekken, dekens & plaids, lakentjes én een nieuwe kleur: chalky grey.
moodboard collectie ibiza little tulip

Dit keer een collectie dekbedovertrekken zonder applicaties voor kids & tieners die kiezen voor eenvoud in hun stijl. Een brede rand van zachte jersey, eenvoudig mat kant, en zachte katoen. Eerst alleen in 1 persoons; en deze overtrekken zijn vriendelijk geprijsd € 89,95!
Ik sluit niet uit, dat er snel meerdere maten verkrijgbaar zijn van dit mooie overtrek.

Alle nieuwe producten zijn prachtig te combineren met accessoires zoals bv. de kussens uit de lopende collecties. Chalke grey is een prachtige nieuwe kleur donker antraciet, én een nieuwe stof; een hele zachte geborstelde katoen. Stoer voor jongens & meiden! 

Er zijn nu ook plaids & dekens in de collectie. Met de aanhoudende groeiende vraag naar deze producten hebben ze een luxe basis-collectie ontworpen. Luxe teddy in roomwit, gecombineerd met zachte jersey in neutrale tinten. In 3 royale maten verkrijgbaar. vanaf € 69,95

Tijd voor fris nieuw beddengoed met het ontluikende voorjaar? Kijk dan zeker in de webwinkel van Little Tulip!

Met de code HIPHOT10 krijg je nu 10% korting op alle aankopen. Geldig tot 6 mei 2016.

deken chalk

Vorig artikelBen jij klaar voor Koningsdag?
Volgend artikelGlutenvrije kokosmakronen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in