Koningsdagtoppers!

Koningsdag is on its way! Wij genieten altijd erg van deze dag, zeker met de kids. Jullie ook? Ik spotte een paar Koningsdagtoppers die heel goed bij deze koninklijke dag passen.

Hip & Hot - Koningsdag1

1.Koning Willem Alexander rijdt natuurlijk altijd in een mooie, stijlvolle koets. In de fantasie van de kinderen dan hé? Deze mooie koets van Banbao wordt getrokken door de beste paarden van het koninkrijk. En natuurlijk wordt de koning beschermd door twee van zijn sterkste ridders op paarden met wapens.

2.Het geweldige kinderboek De Koning en ik gaat over een meisje dat op bezoek gaat bij de Koning. Het boek vindt zijn oorsprong bij Sara, de dochter van de schrijfster. Zij zat samen met een van de prinsesjes op de peuterschool. Sara vroeg zich geregeld af hoe het leven er bij de Koning thuis aan toe zou gaan. In dit verhaal komt haar droom uit en beleeft zij met de Koning een dag rond Villa Eikenhorst.

3.Helemaal in stijl is je dochter met dit rood-wit-blauwe jurkje met spaghettibandjes. Het is gemaakt van 100% jersey en is verkrijgbaar van maat 98 t/m 140. En nu maar hopen op lekker weer 27 april!

4.Dit geinige oranje zwembroekje heeft korte pijpen en een zonnelabel. Dat label verandert van kleur en waarschuwt daarmee voor de blootstelling aan de zon. Ideaal! Het broekje is geschikt voor stoere jongetjes van 18 t/m 24 maanden.

Veel plezier allemaal op Koningsdag!

Vorig artikelIJsland in de zomer met kinderen
Volgend artikelBen jij klaar voor Koningsdag?
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in