Bezige Bebie

Je zult zo lekker creatief zijn als Renata van Bezige Bebie. Jeetje wat een feest zou dat zijn zeg! Je hele huis lekker vintage en retro, de kinderkamer op z’n allerhipst en genieten maar van al dat moois. Ik vind het knap. Bezige Bebie maakt enorm veel zelf, pimpt kekke kastjes, commodes, stoeltjes en nog veel meer. Daarnaast verkopen ze vintage en retro snuisterijtjes: ik spotte al wat leuke blikken van “vroeger”. Ideaal voor een jaren 50 interieur of wat leuke details in een juist ubermoderne woonruimte. Als ik ergens ben waar zo’n gaaf blik staat wordt mijn oog er altijd naartoe getrokken: een echte blikvanger dus. Houd je van vintage of is jouw woonstijl juist helemaal retro? Dan raad ik je aan eens een kijkje te nemen bij Bezige Bebie. Ik durf te wedden dat je er iets naar je smaak weet te vinden!

Namens Bezige Bebie mogen wij alle Hip & Hot lezers de hele maand 15% korting geven op alle ledikantjes met de code Hip & Hot. Zoek jij dus nog zo’n leuk retro ledikantje? Dan kun je nu je slag slaan! Deze actie loopt de hele maand januari 2011.

Vorig artikelZilly Banana
Volgend artikelSaZjewelry
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in