LaTrib

Lifestyleproducten met een verhaal. Dat ligt aan de basis van de geweldig leuke webshop van LaTrib. De eerste keer dat ik Patricia ontmoette, werd ik direct gevangen door de ontzettend leuke ketting van ecoleer die ze droeg. Uit eigen webshop, natuurlijk. Intussen is mijn moeder de gelukkige eigenaresse van deze bijzondere ketting. Het nodigde mij in elk geval uit om eens verder te kijken tussen de mooie lifestyle spulletjes van LaTrib. En ik werd verrast. Wie bijvoorbeeld echt hip en origineel voor de dag wil komen qua schoenen, zal bij LaTrib zeker slagen. Unieke merken uit het buitenland zijn verzameld, het ene paar nog leuker dan het andere. Ook van mannen, trouwens. En die tassen…wow! Verder zag ik hele leuke spulletjes voor in huis. Zeer mooi design en alles dus eco + duurzaam.

Hoera! Deze maand is het mogelijk om shoptegoed ter waarde van 30 euro te winnen van LaTrib. Daar kun je vast mee uit de voeten, want shoppen bij LaTrib is zeker geen straf! Je moet er natuurlijk nog wel even wat voor doen. We willen namelijk graag weten wat het antwoord is op de volgende vraag: Waar komen de Amigos van VacaValiente vandaan? Het antwoord geef je door via dit formulier en wie weet mag jij straks iets moois uitkiezen in de webshop van LaTrib! Deze actie loopt tot 8 april 2010.

Vorig artikelBabybladen
Volgend artikelChuckyshirt
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in