Zilly Banana

Alleen de naam van dit kledingmerk vind ik al hip “Zilly Banana“.  Het is een Deens merk en redelijk nieuw in Nederland. Ik kreeg een setje voor mijn dochter opgestuurd en daar ben ik erg blij mee. Het blijft mooi in de was, de kwaliteit is prima. De boom die voorop staat glimt een beetje, dat doet het altijd goed bij jonge meisjes. Het enige jammere is dat het pas verkrijgbaar is vanaf maat 98, want ik heb onwijs gave jongensshirts gezien voor Yuren. Stoere shirts met dieren er op in hele mooie kleuren. En daar past hij nog lang niet in…. Je koopt Zilly Banana bij Trendkidz, waar je trouwens ook het leuke merk Minymo kunt kopen.

Namens Trendkidz mag ik een shirtdress weggeven! En dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Trendkidz verkoopt namelijk nog meer leuke merken. Wij willen graag weten welk ander leuk merk jullie het meest kunnen waarderen. Dat geef je door via dit formulier en wie weet ben jij straks de winnaar! Deze actie loopt tot 5 februari 2010.

Vorig artikelValentijns inpakperikelen
Volgend artikelBezige Bebie
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Mynimo (Mynimo vest): leuke trui. de rits kan open als het te warm is in de klas. als het speeltijd is, kan de jas snel terug toe gedaan worden. Als ze hun trui helemaal moeten uitdoen, dan valt die steevast op de grond en wordt die snel vies doordat de stoelpoot er dan op terecht komt. de trui is van katoen wat wassen in de wasmachine toelaat. De opvallende letters vind ik mooi contrasteren met de achtergrondkleur van de trui. de zakjes zitten op ideale hoogte voor een klein spookje als mijn zoontje. hij heeft nu zo’n trui (van een ander merk) zonder rits en hij loopt graag met zijn handjes in die zak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here