SaZjewelry

SaZjewelry ontmoette ik laatst op Flavourites Live. We hadden daarvoor al contact gehad per mail, maar het was leuk om haar en ook haar prachtige sieraden in het echt te zien. Ik keek werkelijk mijn ogen uit, wow! Wat een mooi spul! Naderhand stuurde ze me ook nog eens iets geweldigs op, namelijk een stijlvolle witte armband met parfumkraal. Die parfumkraal, daar schreef ik al eens over. Dat is een super ding. Je spuit er wat van je luchtje op en  de geur blijft lekker lang hangen. SaZjewerly gebruikt mooie materialen en originele hangers. Voor wie zichzelf in het nieuwe jaar eens goed wil verwennen, of nog wat geld heeft gekregen met de kerstdagen waar nog geen bestemming voor is: SaZjewelry is zeker een prima bestemming!

SaZjewelry biedt alle Hip & Hot lezers de kans om een prijzenpakket met een parfumkraalarmband en een Dutch nametage met ballchain halssieraad te winnen! Daar moet je zoals gewoonlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten waar de letters SaZ voor staan. Wie weet win jij dat mooie sieradenpakket wel! Deze actie loopt tot 7 februari 2011.

Vorig artikelBezige Bebie
Volgend artikelSamen lopen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in