Bijzonder geboortekaartje

Je bent zwanger en je geniet volop van de zwangerschap en alles wat erbij komt kijken. Er zijn wel duizenden dingen waar je aan moet denken. Geboortekaartjes is daar één van. Wat voor kaartjes zullen we laten drukken, wat is er allemaal? Op internet word je platgegooid met ontwerpen, maar je wilt eigenlijks iets bijzonders. Iets wat bij je past. Photobeats.nl is daarom perfect! Het is een geboorte kaartje op DVD. Aan de hand van foto’s, teksten en muziek kan je al na 2 dagen iedereen je kindje laten zien. Zo kan iedereen meegenieten van de prachtige baby!

Op de website van photobeats kun je verschillende voorbeelden zien van deze leuke filmpjes. Je geeft een hele persoonlijke boodschap, in plaats van iedereen per mail een foto te sturen. Is deze manier van kaartjes versturen niet veel leuker?

Je kan verschillende aantallen bestellen bij photobeats, je ontvangt dan het hele pakket: bedrukte dvd’s, bedrukte hoesjes, enveloppen en geboortepostzegels. Wel fijn dat je kan genieten van de kleine, en niet ook nog eens de deur uit moet voor postzegels.

Ben je zelf in verwachting of misschien een zus/nicht? Dan maak jij kans op 50 gratis exemplaren van photobeats wanneer je de volgende vraag beantwoordt in dit formulier. Vanaf hoeveel exemplaren kan je al bestellen bij photobeats.nl? Deze actie is geldig tot 8 april 2011.

Vorig artikelProefdoos
Volgend artikelOlijvenprikkers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in