CasaBento

Het is denk ik al weer twee jaar geleden sinds ik voor het laatst een Bento lunch voor mijn man heb gemaakt. Ik vond het geweldig om te doen, maar er ging ook veel tijd in zitten. Toen mijn man door een ongeluk thuis kwam te zitten ben ik er mee opgehouden, want ja een lunch pakketje maken voor iemand die thuis zit heeft niet zo veel zin. Nou kwam ik ineens weer op een website terecht met allemaal Bento spullen en dan begint het toch weer te kriebelen. Toen ik het aan mijn man vertelde had hij ook zoiets van, oh maar dat mag je wel weer voor me gaan maken. Voor de mensen die niet weten wat Bento is, het is eigenlijk een Japanse lunch. Maar dan niet gewoon een broodje in een trommeltje. Nee prachtige creaties van brood, eieren, rijst en ga zo maar door. Je kunt dus ook gerust zoiets maken voor je kinderen, zeker als ze overblijven maar ook gewoon als tussendoortje. Ik maakte vooral veel gerechten met rijst en eieren. Want je heb zulke leuke vormpjes, waarmee je de eieren en erg leuk uit laat zien. Maar ook gewone rijst tover je om tot een waar kunstwerk. Zo heeft toch iedereen zin om lekker te lunchen? Bij CasaBento vind je echt alles wat je nodig hebt om er voor te zorgen dat je de gewone producten om kunt toveren in iets bijzonders.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Sausage Cutters‘ om worstjes te decoreren. Of de ‘Bento Boxes‘ ook zo geweldig! Want ja, als je dan van die geweldige creaties hebt gemaakt, dan moeten ze natuurlijk niet in een simpel bakjes gestopt worden. Dan wil je ook een echte Bento Box meenemen. Je vind bij CasaBento natuurlijk erg veel Hello Kitty producten, logisch omdat het een Japans concept is, maar ik vind dat ook wel erg leuk. Het is in ieder geval erg vrolijk allemaal, bakjes en accessoires in felle kleuren, je krijgt meteen zin om iets leuks te gaan maken. Ik moet me nu ook echt inhouden om niet de hele site leeg te kopen, want ik barst inmiddels weer van de ideeën. Wil je net als mij ook graag wat leuks gaan maken van je luncht of de tussendoortjes van de kinderen, ga dan zeker even kijken bij CasaBento. De verzendkosten vallen heel erg mee en de site is erg overzichtelijk, wat wel zo prettig is.

Vorig artikelFollow your Bliss
Volgend artikelIl Sapone
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Hi Judith,

    Was Bento-boxen aan het Googlen en kwam toevallig je blog tegen. Supertoevallig! Je kent me waarschijnlijk niet meer, maar ik was leerlinge van je in groep 6 bij de Omnibus. Als ik zo terugreken in… 1998 denk ik? Leuk om je hier tegen te komen!

    Groetjes,

    Marianna

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in