Dreumes enZo

Een webwinkel waar je terecht kunt voor unieke kinderspullen en hippe babykamer decoraties, dat is Dreumes enZo! Ideaal, alles lekker makkelijk bij elkaar. Ben je zwanger en druk op zoek naar leuke spulletjes voor de babykamer of wil je eens lekker de kinderkamer veranderen, dan zul je zeker wat leuks vinden bij Dreumes enZo. Van schattige nachtlampjes tot super handige commode manden. Voor meisjes vind je allemaal schattige artikelen is mooie zachte kleuren en ook voor de jongens zijn er genoeg stoere spullen te vinden. Ik vind de kinderkamer decoraties ook helemaal geweldig, zo vind je bij Dreumes enZo prachtige lampjes, in de vorm van een konijn of een paddenstoel, leuk toch? Maar ook het beddengoed is erg leuk. Met mooie motieven en leuke prints. Ik zou zeker even een kijkje gaan nemen bij Dreumes enZo, want er zit voor jou ook zeker wat leuks tussen.

Namens Dreumes enZo mogen we iemand blij maken met een vogelhuisje en een led nachtlampje. Wil je kans maken op deze leuke prijs, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Van welk merk is de aankleedkussenhoes met de naam ‘Zoete Nachtegaal’? Deze actie loopt tot 9 januari 2012.

Vorig artikelEssie’s handcraft cuteness
Volgend artikelLief, leuk & hip!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in