Binnenstebuites

Als ouder weet je dat er in het begin, als je kindje nog klein is, veel kleertjes doorheen gaan. En niet omdat alles kapot gaat, maar gewoon omdat ze er zo snel uitgroeien. Het is natuurlijk wel leuk als er verschillende kleertjes in de kast liggen, maar aan de andere kant is het ook zonde als je er erg veel geld aan uit moet geven. Bij Binnenstebuites hebben ze daar wat handigs op bedacht, kleertjes die je aan twee kanten kunt dragen. Ideaal toch? Want zo hoef je niet van alles heel veel aan te schaffen want je kunt het leuke jurkje of rokje gewoon omkeren en dan heb je weer een heel ander jurkje of rokje. Wat nu helemaal hip is en ook verkrijgbaar bij Binnenstebuites zijn kraagjes. Natuurlijk ook aan twee kanten te dragen. Heb je een simpel truitje of shirtje, dan fleur je dat helemaal op met zo’n schattig kraagje. Ze zijn te koop in verschillende kleuren en worden met de hand gemaakt, dus uniek zijn ze zeker.

Namens Binnenstebuites mogen we zo’n schattig kraagje weggeven. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Naar aanleiding van de geboorte van Lenthe, de dochter van Judith zijn er twee nieuwe producten online gekomen bij Binnenstebuites, met de naam Lenthe. Kun jij ze vinden? Als je ze hebt gevonden, geef dan even via dit formulier aan welke producten het zijn en maak kans op zo’n mooi kraagje. Deze actie loopt tot 25 mei 2012.

Vorig artikelIk Ben Er Net
Volgend artikelIn de dop Koninginnedag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in