Ik Ben Er Net

Toen ik vijf jaar geleden zwanger was van mijn zoontje waren er, vond ik, online weinig leuke geboortekaartjes te vinden. Uiteindelijk zijn we daarom ook gewoon naar een drukkerij gegaan en hebben we onze kaartjes uit een groot boek gekozen. Tegenwoordig is er online zoveel leuks te vinden, dat ik het erg jammer vind dat ik nu niet zwanger ben en dus geen kaartjes nodig heb. Bij Ik Ben Er Net kun je erg veel mooie, lieve, stoere en bijzondere kaartjes vinden. Zo hebben ze leuke kaartjes voor als je kindje in de winter wordt geboren of echte meisjes kaartjes. Zelf vind ik de kaartjes met een vintage en retro tintje helemaal geweldig. Prachtige kleuren en ontwerpen. Maar ook de geboortekaartjes in Hollandse stijl blijven leuk. Mooi met rood, wit en blauw. Heb je zelf een bepaald idee voor een geboortekaartje? Ook dan kun je bij Ik Ben Er Net terecht, want je kunt er je eigen kaartje ontwerpen. Dat is natuurlijk wel erg handig. Ik zou zeggen, ga gewoon een kijkje nemen, want er is zoveel keus.

Heb je wat moois gezien bij Ik Ben Er Net? Maak dan gebruik van de code hh2012 want dan krijg je maar liefst 15% korting op de geboortekaartjes. Deze korting is geldig t/m 31 december 2012.

Vorig artikelHippe collectie bij Janey Kidswear
Volgend artikelBinnenstebuites
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in