Gehaakte knuffels met naam

Naast naamslingers heeft KiddyColors nu een nieuw product in het assortiment, namelijk gehaakte knuffels. Hierop kun je de naam van het kindje laten borduren. Zou hier best een uitkomst zijn, want er is altijd strijd over welke knuffel nou van wie is. De knuffels worden in Thailand helemaal met de hand gemaakt. In tegenstelling tot veel andere handgemaakte producten betekent dit niet dat de knuffels knetterduur zijn. Ik denk dat zo’n handgemaakt aapje het heel goed zal doen bij de kindjes. Een trouwe vriend voor de komende jaren. Deze knuffelaap (of poes) kan veilig mee naar de opvang, want doordat de naam er op geborduurd zit hoef je niet bang te zijn dat hij in verkeerde handen terecht komt.

Namens KiddyColors mogen wij een gehaakte aap met naam weggeven. Daar moet je uiteraard weer even een vraag voor beantwoorden. Laat ons via dit formulier weten wat er gebeurt met 10% van de inkomsten van KiddyColors? Deze actie loopt tot 5 februari 2013.

Vorig artikelMagneetbedels met foto
Volgend artikelStickerbuikjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in