XOXOshop

Wat een leuke webshop, vol met tassen, accessoires, portemonnees en nog veel meer. Wat ik zelf echt geweldig vind zijn de sieradenrekjes. Hier ligt alles in een doosje en dat is als ik wat nodig heb, erg onhandig. Met zo’n rekje is dat verleden tijd, want je ziet precies wat je hebt en je kunt het zo pakken. Voor mannen hebben ze bij XOXOshop hele leuke portemonnees. Niet te veel poespas, maar gewoon lekker stoer. Als je nog op zoek bent naar een leuk cadeautje, dan moet je ook zeker even kijken bij XOXOshop. Van mooie notebook hoezen, tot grappige tissues. Je vind het er allemaal.

Heb je wat leuks gezien bij XOXshop? Maak dan tijdens het bestellen gebruik van de code hip2012. Want dan krijg je maar liefst 15% korting op het gehele assortiment (m.u.v. Donchoo producten). Je kunt de code gebruiken tot 1 november 2012.

Vorig artikelAroundkidz
Volgend artikelDIY Pom-Deco
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in