Binnenstebuites.nl

Werp 1 blik op de website van Binnenstebuites en je bent verkocht. Ieder kledingstuk op deze site lijkt zo uit een sprookje weggelopen. Hip, vintage, kleurrijk en buitengewoon handig, want: aan 2 kanten te dragen! Zo heb je 2 kledingstukken voor de prijs van 1. Kun je nog eens afwisselen. Allemaal unieke stuks. De rokjes, jurkjes, broekjes, mutsjes, ze zijn zo lief, zo leuk! Alles is met de hand gemaakt en met de grootste zorgvuldigheid afgewerkt. Door iemand die dit met passie doet, dat zie je er aan af. Zo’n kledingstuk van Binnenstebuites mòet je gewoon in de kast van je kindje hebben hangen. Zonder twijfel!

Ik mag van Binnenstebuites een hele leuke slab Geluk weggeven. Je moet daarvoor even op de site kijken en het antwoord op de volgende vraag zoeken: welke producten op de site brengen geluk? Geef het door via dit formulier en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Deze actie loopt tot en met 30 juni 2011.

Vorig artikelIt’s a present
Volgend artikelBabease
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in