Babease

Ik houd wel van handige uitvindingen op baby-gebied. Al die mama’s bedenken massaal oplossingen voor problemen waar we allemaal tegenaan lopen en soms zitten daar heel slimme, inventieve ideeën tussen. Babease.be brengt dit soort briljante oplossingen op de Europese markt. Ik mocht met 2 van deze producten kennis maken: de Bibble (hierover schreef ik al eens in de Hip & Hot iPhone app) en de Padadily. De Bibble is een handig stoffen elastiek wat er ook nog eens hip uit ziet. Je doet het om de fles (gekolfde) melk heen en zorgt dat de melk niet lekt (dat schijnt te gebeuren bij sommige flesjes). Daarnaast kun je eventuele druppels die langs de kin lopen gemakkelijk afdoen met de Bibble, waardoor je niet per se een spuugdoekje in de aanslag hoeft te houden. De Bibble heeft bovendien vrolijke kleuren en hippe patroontjes, waardoor je zeker de blits maakt. De Padalily is ook handig. Dit kussentje bind je om het harde hengsel van de maxicosi (of een ander merk autostoeltje), waardoor je het langer zonder pijn kunt dragen. En inderdaad, het werkt! Bovendien is het kussentje ook handig als je op vakantie bent met voeden, of als je wat oudere kindje in de auto wil slapen en een klein kussentje nodig heeft. Een heleboel handige toepassingen dus! Babease levert niet alleen aan de consument, maar ook aan Nederlandse winkels. In Nederland oa verkrijgbaar via Puurhip.

Namens Babease mag ik een setje van 3 Bibbles èn een Papalily weggeven! Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons weten welk ander inventief product op de site van Babease je handig lijkt en waarom. Geef dat door via dit formulier en vergeet er niet bij te vermelden of je kans wil maken op de Papalily of de 3 Bibbles.

Vorig artikelBinnenstebuites.nl
Volgend artikelBeads&Co
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in