Alles Lief

Bij Alles Lief kun je de handige en leuke producten van KipKep kopen. Zo vind je er bijvoorbeeld de KipKep Feedi, een voedingsdoek die je kunt gebruiken als je borst of flesvoeding geeft. Je gebruikt hem niet alles als doek, maar je kunt er ook een flesje in bewaren. Wat ik ook erg handig vind is de Blenker. Dat is een handdoek die lekker snel droogt. Dus ideaal om je kindje mee af te drogen. Je hangt hem daarna op en hij is zo weer droog. Je hebt een Kid en Baby versie en daarnaast is er ook nog een washand verkrijgbaar. Naast de producten van KidKep verkopen ze bij Alles Lief ook nog een aantal andere merken, zoals KidzImpulz. Een erg handig product daarvan is Feed ‘n Sleep. Daarmee maak je namelijk van je voedingskussen een gewoon kussen, waar je baby heerlijk op kan liggen. Zo hoef je ook niet na een paar maanden je voedingskussen weg te doen, ideaal. Benieuwd wat er nog meer te koop is? Ga dan snel een kijkje nemen bij Alles Lief.

Namens Alles Lief mogen we een KipKep Blenker Kid doek weggeven. Wat moet je hier voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Wat is de afmeting van de te winnen KipKep Blenker Kid doek? Deze actie loopt tot 13 mei 2012.

Heb je iets anders van KipKep gezien? Maak dan gebruik van de code hipenhot zodat je 10% korting krijgt op het gehele assortiment van KipKep.

Vorig artikelGeboren: Lenthe!
Volgend artikelAllemachtig Prachtig!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in