Kinderwagendoek tegen weersinvloeden

Er was een feestje bij buren. Daar raakte een buurvrouw in gesprek met een oude buurvrouw van deze buren. Volgt u het nog? Deze oude buurvrouw bleek een superleuke webshop te hebben met allerlei origineel en hip spul. Waarop mijn buurvrouw meteen enthousiast riep: dan moet ik je aan Judith voorstellen! Wat ze ook direct deed. Dat is het verhaal achter deze blog en dit leuke product: een kinderwagendoek tegen weersinvloeden.

Lees ook: Lolaloo wiegt je baby in slaap

Kinderwagendoek tegen weersinvloeden

Wat ben ik deze lieve buurvrouw dankbaar, want zij bracht mij de tip van de kinderwagendoek tegen weersinvloeden. De kinderwagendoek van Kurtis is een accessoire waar ik daarna nog veel plezier van heb gehad. Heel leuk èn praktisch! De kinderwagendoek van Kurtis kreeg ik thuisgestuurd en deze ging mee op vakantie. Wat een leuk en handig ding. Perfect tegen de zon, maar in de winter ook tegen de wind en kou. UV beschermend en stijlvol om te zien. Een absolute must-have voor zomer en winter!

 

Vorig artikelDutchyPuppy
Volgend artikelHip voor meisjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in