Kinderwagendoek tegen weersinvloeden

Er was een feestje bij buren. Daar raakte een buurvrouw in gesprek met een oude buurvrouw van deze buren. Volgt u het nog? Deze oude buurvrouw bleek een superleuke webshop te hebben met allerlei origineel en hip spul. Waarop mijn buurvrouw meteen enthousiast riep: dan moet ik je aan Judith voorstellen! Wat ze ook direct deed. Dat is het verhaal achter deze blog en dit leuke product. Wat ben ik deze lieve buurvrouw dankbaar, want dit is een webshop die ik niet wil missen, maar mijn lezers vast ook niet! Rian van Designfabrix snapt namelijk heel goed wat wij moeders willen. Wij zijn druk, dus willen een webshop waar we direct al die leuke en praktische producten kunnen vinden waar we naar op zoek zijn. Designfabrix was geboren. De kinderwagendoek van Kurtis kreeg ik thuisgestuurd en deze ging mee op vakantie. Wat een leuk en handig ding. Perfect tegen de zon, maar in de winter ook tegen de wind en kou. UV beschermend en stijlvol om te zien. Een absolute must-have voor zomer en winter!

Namens Designfabrix mag ik al mijn lezers kans laten maken op 1 van de 2 Kinderwagendoeken van Kurtis. De vraag die je moet beantwoorden is: wanneer was de Kurtis Baby Peace voor het eerst te koop in Nederland? Geef je antwoord door via dit formulier.

Heb je nog meer leuks gespot bij Designfabrix? Profiteer dan nu van 10% korting op je aankoop van het merk Kurtis. De prijzen zijn op de website al aangepast, vermeldt bij je bestelling dat je via Hip & Hot komt. De winactie en korting lopen tot 7 juli 2011.

Vorig artikelDutchyPuppy
Volgend artikelHip voor meisjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in