Blijblij

Wij wonen in een heel gezellige straat. Ik ontvang regelmatig pakketjes voor Hip & Hot, maar ik ben niet altijd thuis. Dan heb ik lieve buren die mijn spullen in ontvangst nemen. Dat gebeurt trouwens ook andersom. En zo ontdekte ik de website van Blijblij.com. Mijn buurvrouw, sinds een aantal maanden trotse mama van een prachtige zoon, bestelde er kleertjes. En ik mocht de doos in ontvangst nemen toen ze niet thuis was. Toen ik de sticker zag besloot ik even op internet te kijken. En wow! Leuke site! Gave Scandinavische kleding! Geweldig handig zoeksysteem! Daar wil ik ook wel eens bestellen! Het toeval wilde dat Blijblij net zelf contact opnam. Soms moeten dingen zo zijn…Anyway: bij Blijblij wordt je ook echt blij. Zoveel leuke merken, lekker vrolijk en zonder twijfel hartstikke hip!

Namens Blijblij.com mogen wij een kledingstuk naar keuze van Tutta weggeven. Daar moet je wel iets voor doen. Laat via dit formulier weten hoeveel merken Blijblij.com verkoopt en uit welke landen zijn deze merken afkomstig zijn. Deze actie loopt tot 16 juni 2011.

Maar dat is nog niet alles… Je krijgt namelijk tot en met 1 juli 2011 een mooie korting op de gehele Blijblij collectie! Vul de kortingscode HipHotTUTTA11 in tijdens het betaalproces en de korting van maar liefst 15% wordt vanzelf berekend.

Fotografie Blijblij: Diana Zeelenberg

Vorig artikelHopsan
Volgend artikelGroote Zomerfair
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in