Hopsan

Hopsan timmert aan de weg. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het maken van babykleertjes die goed zijn voor ons milieu. De meest gebruikte grondstof is biologische katoen. Deze katoen is geteeld op natuurlijke wijze. Er zijn geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt. De gebreide kleertjes van Hopsan zijn vervaardigd op Shima Seiki machines. Deze machines kunnen producten geheel naadloos maken en zonder garenverspilling. Dat klinkt niet alleen goed, dat ìs het ook! Maar naast al dit goeds, is het gewoon ook nog eens zo dat de kleertjes van Hopsan geweldig hip zijn. Frisse kleuren, leuke modelletjes. Ik ontving een ubercute frisblauw rompertje voor Yuren, dat staat ‘m prachtig. Op de website van Hopsan zag ik nog veel meer moois. Lieve jurkjes en rokjes, stoere broekjes, mooie truitjes en shirtjes met korte mouwen en frisse rompers. Ideaal voor de zomer. En zomerweer, dat hebben we al volop gehad!

Namens Hopsan mag ik 3 x shoptegoed van 20 euro weggeven. Hiervoor wil ik graag weten wat er in het zakje zit dat aan elk kledingstuk zit. Geef je antwoord door via dit formulier. Deze winactie loopt tot 15 juni 2011.

Vorig artikelMagnificent baby
Volgend artikelBlijblij
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in