Mondhygiëne voor kids

De laatste jaren blijkt dat kinderen steeds vaker en op jongere leeftijd gaatjes krijgen. Dit komt onder andere door minder voorlichting, IMG_1235meer gebruik van suiker en minder aandacht voor het tandenpoetsen. Die gaatjes zijn zonde en absoluut onnodig, vindt Lisette. Zij startte onlangs in Den Haag de allereerste mondhygiëne praktijk, speciaal bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 18 jaar.

IMG_1511In de praktijk van Lisette draait het om groot worden met een gezonde mond. Naast de reguliere gebitsreiniging zijn er diverse behandelingen mogelijk. Kinderen kunnen er poetsles krijgen, tandjes kunnen worden geseald met biologisch materiaal en er zijn speciale behandelingen voor kinderen met beugels. Er is tijd en ruimte voor positieve aandacht voor elk kind, en dat spreekt mij wel aan. Niet met stress naar de tandartsstoel, maar gewoon een bezoekje aan Lisette!

En het mooie is, dat veel zorgverzekeraars de behandeling direct vergoeden. Ik zeg dus : doen!

Vorig artikelUniek tegeltje voor vaderdag
Volgend artikelA beautiful mess app
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in