Blikken + Blozen

Je ziet ze de laatste tijd op meerdere plekken opduiken, die geweldig leuke spulletjes van Blafre. Lunchkoffertjes en drinkbekers, ideaal voor mee naar school. Misschien ben ik er momenteel extra gevoelig voor, want onze Sterre gaat over een paar weekjes beginnen op de grote basisschool. Hoewel ze er voor mijn gevoel aan toe is, vind ik het toch ook spannend. Anyway, we zijn dus volop in de sfeer van leuke schooltassen, mooie drinkbekers en hippe lunchtrommeltjes. En Blafre, te koop bij de leuke webshop Blikken + Blozen komt zeker in aanmerking. Zij hebben een uitgebreid assortiment. Naast Blafre verkopen ze nog heel heel heeeeel veel ander leuk spul trouwens, dus ga er maar eens goed voor zitten en klik door naar de website van Blikken + Blozen. Wie iets leuks ziet, moet maar niet twijfelen, want tot 31 januari 2011 ontvang je bij je bestelling 10% korting als je de code hiphot10 invult (met uitzondering van boeken en andere aanbiedingen).

Namens Blikken + Blozen mogen wij ook 1 lunchtrommeltje van Blafre weggeven. En die zijn hipperdepip hoor, zowel voor de meiden als de jongens. Stiekem zou ik trouwens zelf ook best zo’n trommeltje willen hebben. Wat je er voor moet doen is antwoord geven op deze vraag: wat zijn de merknamen voor de stoere jongens dekbedovertrekken en de pittige meiden dekbedovertrekken? Dat geef je natuurlijk weer door via dit bekende formulier en dan hoor je over een maandje of jij de winnaar bent!

Vorig artikelBoot bed
Volgend artikelHippe hoofdtelefoon
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in