Decanteer karaf

Wij zijn wijnliefhebbers. Niet enorme drinkers, maar in het weekend zo bij het eten mogen wij graag een glaasje inschenken. Wij speuren het internet af naar leuke adresjes voor wijntjes met een goede prijs-kwaliteit verhouding. En als je dan zo’n goed wijntje te pakken hebt, dan is het natuurlijk leuk om deze ook zo lekker mogelijk te drinken. Dat betekent: goed op temperatuur laten komen en decanteren! Die temperatuur is bij ons altijd geregeld, wij hebben namelijk een wijnklimaatkast waarbij wij onze wijntjes altijd op de juiste temperatuur klaar liggen. Decanteren doen wij met de prachtige karaf van MENU. Geweldig ding, stijlvol, handig in gebruik en zeker fantastisch om de blits mee te maken tijdens de kerstdagen. Flesje rode wijn er op zetten, omkeren en je ziet de wijn prachtig langs de wanden rollen. Je kunt de wijn in de karaf laten zitten, maar ook weer terug de fles in decanteren op dezelfde manier. Zo heeft wijn prima geademd en zal de smaakbeleving nog voller zijn. Wij hebben de decanteerkaraf getest en zijn uitermate enthousiast. Naast leuk om zelf te gebruiken, is het tevens een mooi cadeau voor de wijnliefhebber onder de boom! De MENU decanteerkaraf is te koop bij oa de betere kookwinkels, de Bijenkorf en online via fonq.nl.

Fonq.nl biedt alle Hip & Hot lezers een korting aan van 15% op deze prachtige en functionele decanteerkaraf. Deze korting is geldig tot en met 24 december 2010 met de code MDKARAF.

Vorig artikelKerst in pixels
Volgend artikelRecycle kussens
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in