Speelpakhuis

Bij het Speelpakhuis koop je het fantastische duurzame Brio Builder.  Al 150 jaar oud maar nog steeds heerlijk om mee te spelen. Het bouwen van Brio Builder is net zo leuk als ermee te spelen; je volgt gewoon de instructies volgens het boekje. Of kinderen verzinnen creëeren wat zelf. Al het speelgoed komt inclusief gereedschap, zoals een tang, een schroefsleutel en een instructieboekje. Zo kan het speelplezier direct beginnen!

Is jouw kind gek op treintjes?  Dan kan je bij Brio Builder je hart ophalen.farmtrain1 Er zijn diverse soorten rails, een tunnel, een station en verschillende soorten bruggen te koop. En natuurlijk heel veel verschillende treintjes, waaronder een hoge snelheidstrein.

Zelf ga ik voor de stoere Motorcycle Builder. Deze houten motor bouwset heeft veel details, waaronder een echte uitlaatpijp! Of ga ik toch voor het vliegtuig met bewegende bewegende propellor en bewegende wielen? Ach, weet je wat? Ze komen beiden op het verlanglijstje zodat Sinterklaas kan kiezen!

Kijk voor de prachtige producten van Brio gewoon even op de site van het Speelpakhuis.

briomotor1

Vorig artikelOgeltjes geboortekaartjes & knuffels
Volgend artikelHoe vier je pakjesavond rustig met kinderen?
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in