Bobinies

Bij Bobinies kun je mooie, lieve en stoere schoentjes vinden voor de allerkleinsten. Er worden laarsjes, slofjes en schoentjes verkocht van verschillende merken, zoals Oxxy en Zootjes. En voor iedereen is er wel wat te vinden, want je kunt kiezen uit veel kleuren en leuke ontwerpen. Ik vind het altijd erg schattig staan, van die kleine voetjes met lieve of stoere schoentjes aan, en met het koude weer is het ook nog eens lekker warm. Bobinies heeft sinds kort een nieuwe website en ik moet zeggen dat het er allemaal erg mooi uit ziet. Alles is goed onderverdeeld, waardoor je snel kunt vinden wat je zoekt. Dus ben je nog op zoek naar warme schoentjes voor de komende winter, dan moet je zeker even een kijkje gaan nemen bij Bobinies.

Namens Bobinies mogen we twee paar Oxxy slofjes weggeven t.w.v. 19,95 (uit te zoeken op de site). Wil je kans maken op een van de twee paar slofjes, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete artikel uit de webwinkel van Bobinies? Deze actie loopt tot 14 november 2011.

Naast de winactie morgen we de lezers van Hip & Hot ook nog een korting aanbieden van 10% wanneer je de code hipenhot gebruikt. Deze korting is geldig t/m 15 november 2011.

Vorig artikelBibloxx
Volgend artikelEco kadobon
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in