Kraamcadeaus en meer

Bij Babystuffy kun je terecht voor handgemaakte baby- en kinderproducten. Een groot assortiment met daarin onder andere handige producten voor onderweg, voedingskussens en boxkleden. De site van Babystuffy.nl is heel praktisch ingedeeld in verschillende categorieën, zodat je snel kan vinden wat je nodig hebt.

Een nieuw item in de categorie van kraamcadeaus zijn de cupcakes, gemaakt zijn van spuugdoekjes. De spuugdoekjes komen bij het lostrekken van het lintje los en zijn daarna gewoon bruikbaar! Ben je niet zo van de doekjes dan vind je vast het boeket gemaakt van babysokjes leuk. Dit originele kraamcadeau bestaat uit 20 babysokjes in diverse kleuren. En weet je wat zo leuk is bij Babystuffy? Veel van de producten kunnen naar smaak en wens worden aangepast. Je hoeft ze dan alleen maar even te mailen.

Namens Babystuffy mogen wij 10% korting aanbieden op alle kraamcadeau bestellingen; de code die je daarvoor kan gebruiken is hipenhot10. En het wordt nog mooier; bij afname van vier dezelfde artikelen krijg je het vijfde cadeau.

Vorig artikelEve’s Choice
Volgend artikelFresh Fashion Design
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Goedenmiddag had interesse in die roze witte spuugdoekjes opgerold als snoepje of lolly.
    Hoe duur zijn ze?
    Vr.gr.marianna

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in