SpecialBite jaargids

jaargids specialbiteOke, de afgelopen weken was ik vanwege de zwangerschap te misselijk om uberhaupt aan eten te durven denken, maar normaal gesproken ben ik een echte lekkerbek. Uit eten gaan is mijn hobby, en dus volg ik de website van SpecialBite met veel plezier. Alle nieuwe restaurantjes passeren de revue, wel zo handig als je graag eens iets bijzonders uitprobeert. Helemaal top is de SpecialBite Jaargids, waarin de 501 meest bijzondere restaurants van Nederland besproken worden. En dan niet alleen van die supersjieke tenten die nauwelijks betaalbaar zijn, ook de restaurants met een prima prijs-kwaliteitverhouding vind je er in terug. Ik heb de gids natuurlijk hier liggen en was blij verrast mijn all-time favourite Basaal er in terug te vinden. SpecialBite heeft dus op zeker de juiste tentjes uitgekozen, als ik mijn Haagse toprestaurant er in terug vindt! De gids is dit jaar stijlvol vormgegeven en er staat naast de meest bijzondere restaurants ook een boel andere interessante informatie, zoals bijvoorbeeld een heuse koffiespecial. Ik zeg: het ideale kerstcadeau! (en niet duur…)

screendump specialbite

Houd jij ook zo van uit eten gaan? En wil jij dus deze SpecialBite jaargids winnen? Dat kan! De vraag die je hiervoor moet beantwoorden is: in welk formaat wordt de SpecialBite jaargids binnenkort ook uitgegeven? Je heeft het antwoord door via dit formulier en hoort na 30 december 2010 of jij het nieuwe jaar goed begint met de SpecialBite jaargids!

dwarsligger

Vorig artikelDenies-Things
Volgend artikelSkippykoe
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in