Boetiek-online

Nu ik verwoedde pogingen doe om van mijn laatste zwangerschapskilootjes af te komen (en het lukt!) heb ik mezelf een beloning in het vooruitzicht gesteld. Namelijk de aanschaf van een aantal hippe jurkjes voor komend voorjaar. Ik ben daarom momenteel buitengewoon geinteresseerd in webshops met jurkjes. Nu had ik de mazzel dat Boetiek-Online zelf contact opnam om in onze Hip & Hot iPhone app te adverteren en ik zo ontdekte dat zij enorm leuke jurkjes verkopen voor heel schappelijke prijsjes. Eigenlijk zou ik misschien voor mezelf moeten houden, maar het voordeel is natuurlijk, bij veel aankopen gaan ze vast ook veel leuke jurkjes inkopen en hebben we straks meer uitzoek. Heb jij de zomer ook al in je bol? Ben jij net als ik al in the mood voor hippe voorjaarsjurkjes? Check dan Boetiek-Online. En voor wie nog niet zover is: ik ontving ook een prachtige warme sjaal van ze, die ik heerlijk om me heen sla als ik, grieperig als ik net ben geweest, me buiten begeef…

Voor alle Hip & Hot lezers goed nieuws: met de code hiphot kun je deze en nog heel veel andere leuke jurkjes shoppen bij Boetiek-Online! Je krijgt namelijk 15% korting! Deze actie geldt niet op de sale.

Vorig artikelWashi tape
Volgend artikelMedicijnkastje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in