Je eigen legoblokje

Soms kom je die dingen tegen waarvan je denkt; waarom heb ik dit niet bedacht?! Het is zo simpel, maar helemaal te gek. Dat had ik ook bij de site van mijnblokje. Een legoblokje laten personaliseren door het te laten graveren met een naam. Superleuk om als kraamcadeautje te geven, of als huwelijkscadeau of als doopsuiker. Op de site van mijnblokje is veel mogelijk. Van legosleutelhangers en magneten tot blokjes aan kettinkjes voor the girls! Ik ga eens vragen of er ook roze blokjes bestaan!

De meiden van mijnblokje hebben een superleuke actie voor Hip & Hot bedacht. Elke bezoeker van de site mijnblokje die bij een bestelling de code Hipenhot vermeldt,  krijgt een korting van 0,50 cent op de aankoop van een sleutelhanger in de kleur naar keuze. Als dat geen goede deal is?!

Vorig artikelSlofjes met een goed gevoel
Volgend artikelDroomjuweeltjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in