USEM

Ken je dat? Je zit aan je bureau, krijgt een telefoontje en je zoekt snel een papiertje om een krabbeltje op te zetten. Natuurlijk bestaan er die leuke post-it papiertjes, maar nu is er ook iets anders wat valt onder de categorie: hip, hot en handig! Kleine, stevige kaartjes die voor allerlei doeleinden beschikbaar zijn. Bedacht en te koop bij USEM. Superhandig! Ik heb de versie met de klok al direct een paar keer kunnen gebruiken toen ik even snel een afspraak moest maken. Heb er dan ook meteen een paar in mijn portemonnee gestopt, zodat ik ze altijd bij de hand heb. Doordat de kaartjes het formaat en de stevigheid van een visitekaartje hebben, kan dat heel goed. Je raakt ze ook niet snel kwijt. Heel handig verzonnen dus, door USEM!

Namens USEM.nl mag ik 3 setjes kaartjes naar keuze weggeven. Zodat je zelf ook kunt uitproberen hoe superhandig ze zijn! Hiervoor moet je natuurlijk wel iets doen. Laat ons via dit formulier weten welk kaartje zich het beste leent voor “doodling”. Wie weet mag jij dan straks een setje kaartjes in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 4 mei 2010.

Vorig artikelDUNS & Smafolk
Volgend artikelNoeks applicaties
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in