Boobytag

Het duurt nu echt niet lang meer. Ik ben 35 weken zwanger en maak me langzaam op voor de komst van de nieuwe baby in ons gezin. En daarmee ook een nieuwe borstvoedingsperiode. Gelukkig ben ik niet zo’n “groentje” meer als bij de eerste. De tijd van stress rondom het voeden, aankomen en afvallen is geweest, ik laat me niet zo snel meer gek maken. Maar hoe dan ook: er komt stuwing, er komt pijn als je Pamela Anderson begint te worden en er is dan niets belangrijkers dan dat je geen foutjes maakt met het aanleggen aan de juiste borst. Anders is er kans op borstontsteking. Dat heb ik gelukkig nog nooit gehad, maar als ik de verhalen hoor moet dat vreselijk zijn. Al bij mijn eerste bevalling kocht ik een Boobytag. Zo’n handig lintje dat je aan je beha kunt bevestigen van de borst waar je baby het laatst aan heeft gedronken. Zo kun je niet in de war raken. En geloof me, dat in de war raken gebeurt. Je denkt het te onthouden, maar vlak na zo’n bevalling heb je zoveel aan je hoofd dat je dat toch niet doet. En voelen lukt in die eerste periode ook vaak niet goed, omdat de melkproductie nog op volle toeren draait en niet goed is afgestemd op het kindje. Helaas is mijn Boobytag een beetje smoezelig geworden na 5 jaar gebruik. En dus was ik helemaal happy toen ik ontdekte dat Poppedop een hele nieuwe serie Boobytags lanceert! Met frisse lentekleurtjes! Een nieuwe lente, een nieuw beginnend leven, een nieuwe Boobytag. Ik ben weer heel blij met dit handige hebbedingetje! Ook leuk om op te sturen als brievenbuscadeau trouwens na een bevalling.

Namens Poppedop mogen wij 5 Boobytags weggeven! Ken jij iemand die borstvoeding geeft of binnenkort gaat bevallen, of misschien ben je zelf wel zwanger? Doe dan mee. Laat ons via dit formulier weten hoeveel Boobytags op de Poppedop website een mannelijke naam hebben. Wie weet mag jij straks een mooie Boobytag uitkiezen! Deze actie loopt tot 10 april 2012.

Vorig artikelHet bonte schaap
Volgend artikelOEUF NYC
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in