Mevrouw Schaap

Er wordt de laatste tijd nogal veel gezocht op kraamcadeaus op Hip & Hot (aldus mijn statistieken) en omdat ik graag de vraag bedien vandaag een blogje over een webshop met leuke kraamcadeaus, namelijk Mevrouw Schaap. Mevrouw Schaap is mama Sjoukje. Zij heeft haar webwinkel genoemd naar de naam van de knuffel van haar dochter. En je weet: mama’s zijn de beste ervaringsdeskundigen! Mevrouw Schaap gaat op zoek naar de allerleukste babyproducten en presenteert die allemaal bij elkaar in haar webwinkel. Alles voor knuffelen, troetelen, wikkelen, spelen, badderen en slapen vind je hier. Zo heeft ze de fantastische zachte labeldoekjes van Snoozebaby waar mijn kinderen zo fan van zijn. Ik wacht nog steeds op de gele versie. Kortom: krijg je zelf een baby of ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Check Mevrouw Schaap!

Mevrouw Schaap biedt onze lezers trouwens 10% korting aan gedurende 2 weken vanaf vandaag. Je hoeft daarvoor alleen maar de kortingscode hipenhot in te vullen.

Vorig artikelTime Warp by Keepsy
Volgend artikelMeiden in ‘t nieuw met Puck Unlimited
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in