Rondom Eva

Als je zwanger bent gebeurt er van alles met je lichaam. Je buik wordt dikker en ook je borsten veranderen. Het kan zijn dat je gewone lingerie niet prettig meer zit en dan is het fijn dat er mooie en comfortabele zwangerschapslingerie te vinden is. Ik weet nog wel dat toen ik zwanger was ik weinig mooie lingerie kon vinden. Ja en sommige mensen denken, ach het zit toch onder je kleding dus wat maakt het uit? Maar ik vond het erg jammer dat ik toen niks moois kon vinden. Inmiddels is er erg veel keuze in zwangerschapslingerie. Merken zoals Cake Lingerie en Cache Coeur die zich hebben gespecialiseerd in het maken van prettige lingerie voor zwangere vrouwen. Bij Rondom Eva kun je terecht voor lingerie van deze prachtige merken. Naast zwangerschapslingerie verkopen ze ook badmode en nachtkleding voor de zwangere vrouw. Wat dacht je bijvoorbeeld van de zwangerschapsbeha Lisa van Cache Coeur. Verkrijgbaar in een vintage kleur, maar ook in het wit, blauw en zwart. Of de mooie borstvoedingsbeha’s van Cake Lingerie, die zijn al net zo prachtig. Er is enorm veel keuze bij Rondom Eva en dat is wel zo prettig. Niks geen saaie en ouderwetse lingerie, maar lingerie waarin je je prachtig zult voelen met je dikke buik.

Als je bij Rondom Eva iets uit de Lisa serie gaat bestellen, maak dan gebruik van de code Hip&Hot&Lisa, zodat je bestelling gratis verzonden wordt. Je kunt de code gebruiken t/m 31 januari 2012.

Vorig artikelFundesign
Volgend artikelPop & Lolli
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in